dans IMAGINARIUM @ plaja 2 Mai

dans IMAGINARIUM, un proiect de Cosmin Manolescu, realizat în colaborare cu un grup de artiști și dansatori amatori – Ana Turos, Alina Lupeș, Imola Antal, Claudiu Silvianu, este dezvoltat în perioade de lucru succesive la București (Centrul Național al Dansului, iunie), Corbu și 2 Mai (iulie).

Conceput ca un eveniment performativ, dans IMAGINARIUM este o călătorie în timp și în universul imaginar al viselor populate de creaturi ciudate, corpuri-cheie, oameni-secundă și va fi prezentat pe 19 și 20 iulie pe plaja de la 2 Mai într-un format durațional, dimineața între 9:00-11:00, seara de la ora 20:00, publicul interesat fiind invitat la un atelier-performance, într-o locație secretă, pe baza unei rezervări la cosmin@danswanderer.ro sau la 0722 322 366. În perioada 11-18 iulie publicul voluntar și involuntar se poate întâlni cu performerii pe plaja de la 2 Mai, unde se desfășoară repetițiile.

dans IMAGINARIUM face parte din producțiile proiectului INTERSECTII, organizat de Fundația Gabriela Tudor, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *