SUSȚINE

Donațiile celor care doresc să contribuie la realizarea proiectelor noastre sînt oricînd binevenite, mulțumim pentru susținere.

Donație simplă cu cardul prin Paypal. Nu este necesar cont Paypal, donație se poate face cu cardul prin butonul de mai jos.
– prin donații directe în contul Fundației sau prin contract de donație și transfer într-unul din conturile noastre:

Fundația Gabriela Tudor
Adresa: str. Jules Michelet nr. 3-5
Email: info@dans.ro
Tel: 0722322366

Cod Fiscal: 9342651
RON: RO42 BACX 0000 0011 3762 4000
EURO: RO15 BACX 0000 0011 3762 4001
Banca: UniCredit Bank, Sucursala Rosetti, București
Swift code: BACXROBU

– prin direcționarea a 3,5 % din impozitul tău pe anul anterior prin formularul 230 (venituri din salarii) sau declarația unică (venituri independente), completînd datele Fundației de mai sus.

– prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit/ venit în baza formularului 177 și a unui contract de sponsorizare. Detalii despre procedura de urmat pentru redirecționarea 20% în 2024.

Oferim o serie de premii pentru sponsorizările și donațiile primite, acestea pot include participări la programul de ateliere sau cursuri sau acces liber la spectacolele noastre.

***

Finanțatorii publici și privați care au susținut proiectele Fundației Gabriela Tudor în ultimii ani sînt: Administrația Fondului Cultural Național, Programele Cultura 2007-2013 și Europa Creativă ale Uniunii Europene, Fundația Culturala Europeană din Amsterdam, The Saison Foundation, Tokyo, Global Practice Sharing al Movement Research cu sprijin financiar de la Trust for Mutual Understanding, Institutul Francez, Ambasada Olandei în România,  ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București, Ministerul Culturii, Goethe Institut București, Institutul Polonez București, Forumul Cultural Austriac. Numeroși donatori au susținut campaniile de crowdfunding organizate de Fundație în 2013 (pentru studioul ZonaD), 2015 (pentru finalizarea programului E-Motional) și în 2021 (pentru rezidențele Gabriela Tudor).

Între partenerii stabili ai proiectelor Fundației se află: Centrul de Teatru Educațional Replika, București, Ambasada și Fundația Interart Triade, Timișoara, Fabrica de Pensule, Cluj, ICON Arts Academy.

Tuturor acestora dorim să le mulțumim pentru pentru sprijin și încrederea acordată de-a lungul timpului.

DANS.RO a fost relansat în 2018 în cadrul Platformei ZonaD, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.