Intersecții intime | apel pentru participanți AREALab

Intersecții intime | apel pentru participanți AREALab
laborator de cercetare artistică interdisciplinară condus de coregraful Cosmin Manolescu
dată limită înscrieri: 12.04.2021

3-13 mai 2021, 15:00-20:00
14 mai, 19:00 – prezentare informală
AREAL, str. Anastasie Simu nr. 2 (în spatele Ateneului Român)

Dacă simți că pandemia ți-a afectat viața și modul în care trăiești și creezi,
Dacă ești o persoană interesată de viitorul scenei culturale post-covid,
Dacă ești artist sau jurnalist cultural, vrei să experimentezi lucruri noi și să ieși din zona ta de confort, Dacă vrei să participi la o cercetare artistică despre corp și intimitate în timpul pandemiei,
Dacă ai chef să cunoști oameni și artiști noi,
Dacă vrei să descoperi AREAL – un spațiu cultural nou și plin de energie pozitivă deschis în martie 2021,

Te așteptăm să te înscrii la laboratorul interdisciplinar „Intersecții intime” care va fi condus de coregraful Cosmin Manolescu în perioada 3–14 mai 2021.

Primul laborator din 2021 în seria AREALab se va derula la AREAL | spațiu pentru dezvoltare coregrafică sub forma unor întâlniri regulate de lucru în perioada 3-14 mai (duminică zi liberă) între orele 15:00-20:00, și va include vizionări de film urmate de discuții, sesiuni practice de lucru și improvizații la care vor participa artiști și amatori interesați. Procesul de cercetare artistică se va finaliza cu o prezentare informală în data de 14 mai, ora 19:00, live, dacă situația crizei sanitare o va permite, sau printr-o transmisie live pe Facebook.

Laboratorul „Intersecții intime” se adresează artiștilor vizuali, scriitorilor, muzicienilor, coregrafilor sau jurnaliștilor culturali interesați de practicile dansului contemporan, iar selecția va fi realizată pe baza unui mesaj personal de interes înregistrat în format video (aprox. 3 minute), un link cu un film propus pentru pentru a fi vizionat în cadrul laboratorului și o scurtă biografie care vor trebui trimise la adresa cosmin@arealcolectiv.ro până la data de 12 aprilie 2021. Vor fi selecționați 4 artiști și un jurnalist cultural, iar participarea este renumerată cu suma de 1500 lei /persoană (sumă netă). Lista participanților va fi anunțată în data de 15 aprilie 2021.

Laboratorul interdisciplinar „Intersecții intime” este organizat de Fundația Gabriela Tudor în cadrul „4 Corpuri | Colectiv pentru Dans”, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

www.arealcolectiv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *