Cautam coordonator de evenimente

Fundatia Gabriela Tudor este in cautarea unui coordonator de evenimente, cu atributii part-time, care sa se alature echipei incepind cu data de 4 martie 2013.

Coordonatorul va participa la organizarea Festivalului E-Motional (1-17 aprilie) care va inchide proiectul european de doi ani E-Motional Bodies & Cities (www.e-motional.eu), precum si a evenimentelor organizate la ZonaD – studio Paradis Serial in 2013 (http://zonadstudio.wordpress.com/).

Profilul candidatului cautat include, de preferinta:
– experienta minim 2 ani in organizarea de proiecte culturale (administrare, promovare);
– abilitati de comunicare si socializare;
– rigurozitate si precizie in realizarea atributiilor.
Cunoasterea excelenta a limbii engleze (scris si vorbit) este obligatorie.

Oferim oportunitate de lucru intr-un mediu creativ si profesionist, in domeniul dansului si artelor contemporane, conectat la scena artistica internationala. Activitatile vor include organizare de spectacole, prezentari de filme, ateliere si cursuri, etc.

Doritorii sint rugati sa trimita un CV si o scrisoare de intentie de maxim o pagina pina la data de 25 februarie, la adresa serial.paradise@artsf.ro. Interviul va avea loc in perioada 27 februarie – 1 martie. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

7 thoughts on “Cautam coordonator de evenimente

 1. Aceasta pozitie ar fi remunerata sau mai degraba nu? Intreb pentru ca nu reiese din anunt.

  • Da, este un job platit, altfel am fi zis ca sintem in cautare de un voluntar.
   Zi buna,
   Stefania Ferchedau

 2. Va rog sa imi spuneti daca este vorba despre o colaborare pe perioada determinata, iar daca da, despre ce perioada este vorba. Va multumesc!

  • Buna ziua. Colaborarea este pe proiect, pentru inceput in perioada martie-aprilie, putind fi prelungita ulterior, in functie de competente, calitatea colaborarii, fonduri disponibile, etc.

 3. Diana Mares says:

  Ma bucur ca stiti ce vreti de la persoana pe care intentionati sa o angajati si era bine sa fi spus si ce onorariu aveti de oferit-probabil ca la asta se referea si persoana care a intrebat daca exista remuneratie pentru acest post. Daca tot vorbim de standarde inalte si daca tot stiti limbi straine, presupun ca ati observat ca in anunturile de angajare din toate celelalte tari civilizate ale lumii se precizeaza si salariul (si e logic de ce se procedeaza asa). Succes!

  • Va multumim pentru comentariu. Este un contract pe proiect, nu o angajare pe termen nedeterminat. Din acest motiv, ne rezervam dreptul de a discuta detaliile financiare doar cu acei candidati care vor fi invitati la interviu.
   Cele bune,
   Stefania Ferchedau

 4. Diana Mares says:

  Este aceeasi procedura ca la angajare: daca cineva trebuie sa trimita CV, scrisoare de intentie si sa se deplaseze pana la interviu, pentru acel proiect, e bine sa stie de la inceput daca merita sau nu toata “agitatia”. Ca poate ajunge la interviu ca sa descopere ca onorariul e sub ceea ce-si doreste. Daca toata lumea stie din start ce doreste, ce ofera si ce primeste, se face economie de timp si de energie. Plus ca este si o forma de respect fata de viitorul “angajat”, “colaborator” etc. Repet, asa se intampla in celelalte tari civilizate. Cele bune, de asemenea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *