Cautam voluntari pentru Festivalul E-Motional

Esti pasionat de dans, de artele contemporane sau de orice inseamna arta si cultura? Iti place atmosfera si efervescenta din jurul unui festival? Daca raspunsul tau este afirmativ, poti citi detaliile mai jos!

“E-Motional: corpuri & orase in miscare” este un festival de dans contemporan care se va desfasura in perioada 12 – 14 aprilie la Bucuresti in inchiderea proiectului european de mobilitate si schimburi artistice “E-Motional Bodies & Cities”, organizat de Fundatia Gabriela Tudor.  In cadrul mini-festivalului vor avea loc o serie de evenimente, prezentari publice, spectacole de dans contemporan din Romania, Letonia, Cipru, si Turcia, mese rotunde prezentate la Muzeul National de Arta Contemporana si ZonaD – studio Paradis Serial. Programul evenimentelor este disponibil la www.e-motional.eu.

Voluntarii vor avea ocazia sa interactioneze cu artistii si invitatii festivalului si sa aiba acces in culisele organizarii unui eveniment international. Activitatile desfasurate inainte de festival si in timpul acestuia sunt:
–          Suport promovare & productie
–          Pick-up invitati
–          Primire public

Calendarul de voluntariat cuprinde perioada 11-15 aprilie, potrivit unui program stabilit de comun acord cu echipa proiectului. Cei interesati pot scrie o scurta motivatie in atentia Anei Coltatu, la adresa info@e-motional.eu, pana la data de 27 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *