danswanderer #3: licitație pentru spectatori

înscrieri pînă pe 15 septembrie

Vrei să călătorești cu Lina, Koku și Os într-o altă dimensiune? În această toamnă te invităm la un nou proiect de Cosmin Manolescu & Paradis Serial în colaborare cu performerii Idris Clate și Judith State. Nu-ți putem spune cum și de ce, însă vei privi orașul și dansul cu alți ochi. Cineva care a testat experiența ne-a spus că pentru el „A fost ca o călătorie inițiatică. Dacă nu ești înăuntru, pare ca sînteți niște nebuni.”

dans#wanderer este un proiect artistic deschis, de tip puzzle, care își propune să funcționeze ca o comunitate între artiștii participanți și public, cu un transfer de practici și cu activități dincolo de prezentarea spectacolului. În 20 și 21 octombrie și 18 și 19 noiembrie la București prezentăm în premieră episodul danswanderer #3 – o experiență performativă sub forma unei aventuri senzoriale.

Proiectul continuă și dezvoltă conceptul de călătorii performative demarat de Cosmin Manolescu cu ocazia spectacolului [Fragil]. dans#wanderer este inspirat de cartea “The Wander Society”, de Keri Smith (Penguin Books, 2016), care vorbește despre filozofia călătoriei de tip experiențal și descoperirea necunoscutului (www.thewandersociety.com).

Fiecare reprezentație are durata de aprox. 2h30 și este limitată la un număr de 3 spectatori, aleși pe baza unei licitații. Dacă dorești să îți rezervi participarea la una dintre cele 4 întîlniri performative cu danswanderer #3, te rugăm să completezi formularul de licitație disponibil aici: https://goo.gl/forms/1PHfta27gv7mJsWG3. Licitația este deschisă pînă la data de 15 septembrie, iar sumele licitate vor fi anunțate în timp real pe adresa de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/danswanderer/.

Cei 12 cîștigători ai experiențelor performative programate vor fi anunțati pe 20 septembrie, urmînd ca pentru confirmarea participării la spectacol să doneze suma licitată în contul Fundației Gabriela Tudor pînă la data de 30 septembrie 2017. Participanții vor fi primi ulterior prin email detalii cu privire la modul de desfășurare al performance-ului.

danswanderer #3
un proiect artistic de Cosmin Manolescu
în colaborare cu Judith State și Idris Clate
cu participarea Gemma Riggs (video), Dragoș Lumpan (fotografie), Ștefania Ferchedău (suport dramaturgic)
design web de Bogdan Cârstea

un proiect Paradis Serial, produs de Fundația Gabriela Tudor
co-produs de DeVIR/CAPa (Faro) în conexiune cu festivalul encontros do DeVIR
spații de lucru: Centrul de Teatru Educațional Replika, Institutul Cultural Român Lisabona, ODD, studioul RAP/Fabrica de Pensule, Centrul Național al Dansului București

dans#wanderer este dezvoltat în mai multe episoade în perioada 2017-2019 și va include, pe lîngă, spectacole o serie de activități dedicate comunității dans#wanderer, conferințe performative, ateliere și călătorii. Cei interesați să participe la activitățile proiectului sînt invitați să se înscrie în comunitatea dans#wanderer aici – http://danswanderer.ro/inscrie/.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

www.danswanderer.ro
cosmin@danswanderer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *