Improvizatie ghidata. Curs de Ana Maria Lucaciu

credit foto: Alexandra Sandu

credit foto: Alexandra Sandu

25-29 noiembrie, 19:00-20:15 @ ZonaD – studio Paradis Serial
str. Iulia Hasdeu nr. 3

Cursul propune un format de improvizatie bazat pe metoda gaga, creata de israelianul Ohad Naharin, metoda ce presupune miscarea continua. Cursul incurajeaza explorarea posibilitatilor corpului fara a impune o imitare a formei, ci intrarea in alta dimensiune cu ajutorul imaginilor si senzatiilor. In acest fel, totul devine foarte personal, si tot ce iese din aceasta explorare ramine imprimat in corp, tinind cont de limitele fizice ale fiecaruia. Ideea este de a sparge obiceiurile noastre fizice si de a gasi noi moduri in care sa ne miscam, in care sa simtim miscarea si in care sa putem improviza cu mai multa libertate. Cursul este deschis deopotriva profesionistilor si amatorilor de dans contemporan.

Costul unui pachet de 5 cursuri este de 75 lei, acesta urmind a fi achitat inceputul primului curs. Doritorii sint rugati sa se inscrie la adresa improvbucuresti@gmail.com, mentionind nivelul de experienta in dans.

Ana Maria Lucaciu este dansatoare de origine romana, stabilita la New York, unde a lucrat cu binecunoscuta companie Cedar Lake Contemporary Ballet. A urmat Scoala Nationala de Balet din Toronto, Canada, dansind apoi cu companii din Copenhaga, Augsburg si Lisabona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *