Curs de dans “touch & explore” si atelier “dans, adevar sau provocare”

cosmin_casca_webconduse de Cosmin Manolescu

make dance happen @ ZonaD – studio Paradis Serial

Ne apropiem de finalul anului si sintem cu totii din ce in ce mai obositi. La final de campanie Make Dance Happen, va propunem doua evenimente care sa va relaxeze si sa va readuca cheful de viata.

18 noiembrie, 19:00-21:30
Primul este un curs de dans contemporan, un cadou oferit donatorilor si prietenilor ZonaD, si o oportunitate pentru toti cei care vor sa isi descopere corpul prin dans. Incepem printr-o incalzire insotita de masaj, apoi incercam exercitii de relaxare cu ochii inchisi, atingere si miscare. Exploram calitati diferite de miscare pornind de la exercitii simple de deplasare in spatiu si jocuri performative.
Donatie: 30 lei.

21-23 noiembrie, 19:00-22:00
Dedicam apoi trei zile unui atelier experimental de explorare a emotiilor. Vom dansa singuri cu ochii inchisi, ne vom juca cu potentialul performativ al imbratisarii, vom incerca sa ne surprindem corpurile lucrind cu emotia si pornind de la experiente intense care si-au lasat amprenta in corp. Participantii vor avea posibilitatea de a experimenta direct felul in care Cosmin Manolescu construieste un spectacol. La finalul fiecarei seri vom reflecta impreuna la ce am facut bucurindu-ne de o cana de ceai/ pahar de vin.
Donatie: 100 lei/ curs integral, 40 lei/ seara.

Inscrierile sint deschise la adresa serial.paradise@artsf.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *