Lonely travelers: atelier-spectacol de dans contemporan

travelersDacă îți place să călătorești, fie în lumi reale sau fictive, te așteptăm să începi anul la ZonaD cu un atelier special condus de coregraful Cosmin Manolescu, finalizat cu un spectacol. Atelierul te va plimba prin exerciții de mișcare, yoga, dans și improvizație și va dezvolta materiale creative rezultate din contribuția și profilul fiecărui participant în relație cu tema propusă. Dansul, muzica și filmul vor fi toate folosite ca instrumente de lucru.

Atelierul se va desfășura în datele de 7, 9, 11, 15, 17, 19, 30  ianuarie și 1 februarie 2013, între orele 18.30-21.00 și se va finaliza cu un spectacol în data de 3 februarie, orele 19.00, la ZonaD – studio Paradis Serial, spațiu administrat de Fundația Gabriela Tudor – București, str. Iulia Hașdeu nr. 3 (între Calea Griviței și Popa Tatu – detalii de acces la http://zonadstudio.wordpress.com/contactlocatie/).

Dacă dorești să participi la acest atelier de dezvoltare personală și să le arăți și altora la final ce ai descoperit, așteptăm să te înscrii trimițându-ne un link la un film preferat și o imagine dintr-o călătorie de-a ta, alături de un scurt argument despre dorința ta de participare la acest proiect la adresa serial.paradise@artsf.ro. Înscrierile sînt deschise pînă la data de 6 ianuarie 2013 și sînt limitate la un număr de 10 participanți, public larg și/sau profesioniști ai dansului. Taxa de înscriere este de 200 lei, plătibili în două tranșe, prima la începutul primului curs, a doua la cel de-al patrulea curs. Se oferă reducere de 20 lei celor care plătesc integral atelierul la început. Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar.

Atelierul este un proiect Paradis Serial, continuînd seria atelierelor pentru profesioniști și public larg susținute de coregraful Cosmin Manolescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *