ZonaD Impro continuă și în 2013: jam session Paradis Serial

improdec

18 ianuarie, 7 februarie, 1 martie 
intre 19.00-22.00 @ ZonaD – studio Paradis Serial

Continuam si in 2013 seria serilor de improvizatie conduse de coregraful Cosmin Manolescu cu participarea unor muzicieni invitati. Te asteptam sa iti te lasi corpul in miinile dansului si ale muzicii live intr-o atmosfera calda si antrenanta. Serile de improvizatie sint deschise dansatorilor si coregrafilor, actorilor sau altor artisti interesati, precum si publicului larg. Programul demareaza cu o incalzire scurta si se incheie cu o runda de discutii si feedback-uri pe marginea experientei fiecarei seri.

UNDE: ZonaD – studio Paradis Serial, str. Iulia Hașdeu nr. 3 (zona Calea Griviței – Popa Tatu, lîngă Hala Matache, la 7 minute de Calea Victoriei). Transport public: STAȚIA Calea Griviței la Bd. Dacia: 133,168,226; STAȚIA Popa Tatu la Str. Mircea Vulcănescu: 126,168,178,226,368. Metrou: Gara de Nord (ieșire către Hotel Ibis).
ACCES: Nu este necesară înscrierea, accesul participanților urmînd a se face pe baza sistemului „primul venit, primul servit”, pînă la un număr maxim de 20 persoane. Intrare pe baza unei donații obligatorii de 20 lei.
IMPORTANT: ZonaD nu își asumă răspunderea pentru eventualele accidente survenite pe parcursul improvizației, cauzate de neatenția participanților.
INFO: serial.paradise@artsf.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *