Luna de meditatie cu Daniela Tunareanu

luna_de_meditatiePana si ideea meditatiei este capabila sa-i sperie pe oameni cand aud cuvintele „absenta egoului” sau „vid”. Ei cred ca experimentand starile respective va echivala cu expulzarea lor dintr-o nava spatiala, pentru a pluti vesnic intr-un vid intunecat si rece. Nimic n-ar putea fi mai departe de adevar. Dar intr-o lume dedicata distractiei, linistea sau tacerea ne ingrozesc; ne protejam de ele prin zgomot si activitate frenetica. A privi in natura mintii noastre este ultimul lucru pe care am indrazni sa il facem. Uneori cred ca nu vrem sa punem nici o intrebare reala despre cine suntem, de frica sa nu descoperim existenta unei alte realitati decat aceasta. […] Odata cu cunoasterea vine si responsabilitatea. Uneori, chiar daca usa celulei este larg deschisa, prizonierul refuza sa evadeze. (Sogyal Rinpoce)

Despre binefacerile practicarii meditatiei probabil ca am citit cu totii cel putin un articol. Vremea vorbelor si a discutiilor isi are rolul ei, insa nu se compara cu practica. Va invit sa experimentam efectele exercitiilor fizice, energetice si de meditatie asupra corpului si asupra starii noastre mentale si emotionale.

Atelierul este deschis in special celor care nu au o practica zilnica in acest sens si isi doresc sa inceapa, beneficiind de sustinerea unui grup care lucreaza impreuna. Energia grupului este o forta speciala si amplifica munca energetica, facilitand trairea unor experiente mai puternice decat cele obtinute doar prin practica individuala.

Vom practica exercitii de grup, exercitii fizice de incalzire si sporire a flexibilitatii corpului, exercitii energetice cu o componenta importanta de respiratie si meditatii conduse, care contribuie la imbunatatirea starii generale de sanatate, a capacitatii de concentrare si vizualizare, la purificarea si echilibrarea centrilor energetici ai corpului, la corectarea respiratiei si induc o stare de relaxare, echilibru si claritate mentala.

Sedintele se vor desfasura in intervalul orar 19.00 – 20.30, in datele de 6, 14, 21 si 28 februarie 2013 la ZonaD – studio Paradis Serial (str. Iulia Hasdeu nr. 3, Bucuresti). Inscrierile se fac la adresa de e-mail daniela.tunareanu@yahoo.com.Taxa este 100 de lei si se va achita in numerar la prima intalnire.

Veti avea nevoie de haine lejere, in care sa va puteti misca si de un suport de lumanare intrucat veti primi fiecare cate o lumanare initiata pe care o veti folosi in timpul meditatiilor, facilitand accesarea unor stari meditative bune si sporind efectele benefice ale energiilor pe care le puneti in miscare.

Daniela Tunareanu este formator si practica tehnici energetice de meditatie si vindecare, fiind pasionata si de dans contemporan, scriere, calatorii si DIY. A mai condus la ZonaD atelierul de scriere creativa si miscare Letters from your body.

One thought on “Luna de meditatie cu Daniela Tunareanu

  1. Pingback: Martie de meditație | cosas de nada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *