Meditația de martie @ ZonaD

muladharachakrajoi, 13 martie, 19:30-21.30 @ ZonaD – studio Paradis Serial
(București, str. Iulia Hașdeu nr. 3)

În această perioadă, în care iarna este treptat înlocuită de primăvară și natura renaște, este un moment propice pentru a ne reconecta la energiile pământului. De aceea, la întâlnirea de luna aceasta ne vom focaliza în principal asupra centrului energetic de la baza coloanei vertebrale.

Prima chakră, Muladhara, ne ajută să ne împământăm și este legată de instinctul de supraviețuire, de dorința de siguranță, de orientarea în spațiu, de încrederea în sine la nivel fizic. Alimentează cu energie oasele, încheieturile, dinții, picioarele, unghiile, intestinul gros, glandele suprarenale. Disfuncțiile acestui centru energetic duc la probleme de obezitate, constipație, hemoroizi, sciatică, iar în plan emoțional se manifestă frica de viață și de a-și asuma răspunderea, teama de moarte, de agresiune, dificultatea de a se încadra în reguli și programe.Vom lucra cu chakra de bază pentru a o percepe, deschide, activa, încărca și dinamiza.

Atelierul conține activități dinamice, de mișcare, individuale și de grup, exerciții de respirație, de relaxare, centrare, vizualizare. Forța grupului este un element de mare susținere în lucrul cu energia. Haideți să ne bucurăm de ceea ce putem realiza împreună!

Înscrieri: daniela.tunareanu@yahoo.com
Donație: 20 de lei.

Veniți cu haine lejere și cu inima deschisă.

Daniela Tunăreanu este formator și practică tehnici energetice de meditație și vindecare, fiind pasionată de dans contemporan, contact improvisation, scriere, călătorii și DIY. Studiază la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și UNATC în cadrul masteratului de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație. A mai condus la ZonaD două ateliere de scriere creativă și mișcare – “Letters from Your Body” (decembrie 2012 și ianuarie 2014), două ateliere de meditație a câte o lună – “Luna de meditație” și “Martie de meditație” (2013), iar începând din noiembrie 2013, conduce un atelier lunar de meditație găzduit de studioul ZonaD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *