Retreat Dans-Wanderer | plaja Corbu, ediția 3

Retreat Dans-Wanderer, ediția 3
15 – 23 august 2020 (8 nopti, 9 zile)Proiectul Dans-Wanderer lansat de Cosmin Manolescu în 2017 continuă în 2020 cu noi formate și experiențe performative. Cosmin va organiza în perioada 15-23 august 2020 un retreat-atelier de dans contemporan și călătorii emoționale pe malul Mării Negre, la plaja Corbu. Pe durata retreatului, aflat la ediția a 3-a, participanții interesați vor participa la un atelier de dans contemporan în natură și o serie de activități conexe – noapte performativă, proiecții de filme, yoga, sesiuni de contact-improvisation pe nisip etc. Retreatul se va finaliza un performance în natură.
Taxa de participare este de 350 de lei (pentru membrii societății dans-wanderer sau participanții la editiile retreatului din 2018 sau 2019) sau 400 de lei pentru amatorii interesați aflați la prima întâlnire cu proiectul Dans-Wanderer. Data limită de înscriere: 30 iulie 2020.

Cazarea poate fi asigurată pentru înscrierile până la data de 15 iulie, contra-cost la o pensiune aproape de plaja Corbu, Casa de la Corbu (circa 10 minute de mers pe jos de plajă), 200 lei cameră single/dublă/zi (cu pat matrimonial, cu acces la bucătărie, living room, mic-dejun inclus în preț) sau cu cortul la un camping din apropriere. În cazul în care împărțiți camera costul cazării va fi 100 lei/zi/persoană. Pentru informații suplimentare și rezervarea unui loc trimiteți un mesaj la adresa cosmin@danswanderer.ro.

Retreatul este organizat în cadrul programului 4 Corpuri | Colectiv pentru Dans, program cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

COSMIN MANOLESCU este coregraf, performer și director artistic al companiei Paradis Serial/Fundației Gabriela Tudor. Spectacolele sale au fost prezentate cu succes la București, New York, Paris, Lyon, Roma, Dublin, Porto, Amsterdam, Beirut, Riga, Seattle, Lisabona ș.a. În cei peste 25 ani de activitate profesională, a organizat numeroase proiecte culturale și a avut un rol important în promovarea și dezvoltarea dansului contemporan în România. În 2014 Centrul Național al Dansului i-a acordat un premiu de excelență pentru dezvoltarea dansului contemporan, iar în decembrie 2015, Fundația Alexandrion i-a oferit premiul secțiunii dans pentru spectacolul „Zmeul”. În ianuarie 2017 a primit premiul pentru Rezistență în cultură pentru cei 20 de ani de activitate cu Fundația Gabriela Tudor, oferit de Administrația Fondului Cultural Național. În 2017 lansează proiectul artistic Dans-Wanderer care include spectacolul „Călătorie către mine însumi” (2017), retreatul anual Dans-Wanderer de la plaja Corbu și drumeția performativă „Simple Plăceri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *