Retreat lusitan | Lisabona & Porto 2019

Dată limită înscrieri: 1 februarie 2019

Retreat lusitan este un cantonament de dans contemporan organizat de coregraful Cosmin Manolescu și Fundația Gabriela Tudor în Portugalia în perioada 29 august – 8 septembrie 2019. Programul va include sesiuni de dans contemporan în diverse locații urbane sau în natură, participarea la diferite experiențe performative și timp liber la dispoziția participanților. Vor fi organizate vizite de grup în Lisabona la MAAT – Muzeul de Artă, Arhitectură și și Tehnologie, Muzeul Gulbenkian și Colecția Berardo de la Centrul Cultural Belem, iar în Porto la Parcul și Muzeul Serralves de Artă Contemporană.

Retreatul este deschis unui numărul de maxim 12 participanți, iar data limită de înscriere este 1 februarie 2019 la https://goo.gl/forms/WrChXSeoBbGXOUxh1. În cazul în care vor exista mai mult de 12 înscrieri va fi realizată o selecție.

TAXE DE PARTICIPARE
– 125 Euro – taxă de înscriere, de achitat pînă la 1 martie 2019 (acoperă confirmarea locului și programul de ateliere).
– 425 Euro – taxă plătită în două tranșe, până la 1 aprilie și respectiv 1 iulie 2019 (acoperă costurile de cazare și program cultural). Pentru cei care au mai participat la retreat-urile și călătoriile emoționale organizate de Cosmin Manolescu, se oferă reducere 5%, suma de plată fiind 400 Euro.

Costurile de transport și de masă vor fi acoperite direct de către participanți.

Retreat-ul este organizat în conexiune cu programul Platforma ZonaD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *