Scoala de Vara Azuga @ ZonaD

Scoala_de_Vara_Azuga_2013joi, 12 decembrie, 19:00 @ ZonaD – studio Paradis Serial
str. Iulia Hasdeu nr. 3

Joi, 12 decembrie, echipa Scolii de Vara Azuga va invita la un eveniment special dedicat editiei 2013. Vom calatori vizual la Azuga ascultind povestile atelierelor de creatie din aceasta vara.

Scoala de Vara Azuga este un proiect anual de interventie culturala si educatie prin arta adresat copiilor din Azuga, initiat de Mihaela Dancs si Madalina Dan. In vara 2013, au fost organizate patru ateliere de creatie – fotografie cu Monica Botez si Razvan Bumbes, exercitii de improvizatie si teatru cu Simona Ghita, hip hop si capoeira cu Mircea Ghinea, atelier de dramaturgie urbana “Power Point Azuga” cu Mihaela Michailov, precum si jocuri interactive cu Alexandra Mirescu si un jam session de percutie condus de Mihai Axinte. Scoala de Vara Azuga s-a desfasurat in 2013 pe baza de voluntariat.

Echipa cu viziunea, forta si productia a fost formata din Mihaela Dancs, Madalina Dan si Stefania Ferchedau. Liceul Teoretic Azuga a sprijinit proiectul punand la dispozitie spatii pentru desfasurarea atelierelor la care au participat in jur de 50 de copii. Editia 2013 a Scolii de Vara Azuga nu ar fi fost posibilă fără sprijinul generos al unor donatori privati, iubitori de arta contemporana, deopotriva persoane fizice și organizatii, intre care se numara Galeria Marian Ivan si Asociatia MetruCub – resurse pentru cultura.

Evenimentul din 12 decembrie este dedicat tuturor celor care au facut posibil proiectul in 2013. Va asteptam.

http://azugascoaladevara.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *