Wilderness Dance

1743674_641763999204852_193540409_nimagini si ganduri dintr-o calatorie spre Cercul Polar
10 martie, ora 19.00 @ ZonaD, str. Iulia Hasdeu nr. 3

Coregraful si directorul artistic al programului european „E-Motional: rethinking dance”, organizat de Fundatia Gabriela Tudor, a vizitat Nordul Norvegiei in perioada 25 februarie – 1 martie 2014 intr-o calatorie de reperaj in vederea initierii si dezvoltarii unor proiecte de colaborare artistica in domeniul dansului contemporan intre Romania si Norvegia. Programul a inclus vizite si intilniri cu reprezentanti ai centrelor coregrafice DansiT (Trondheim) si Dansarena Nord (Hammerfest) si ai Barentz Dance Festival.

In data de 26 februarie Cosmin Manolescu a sustinut o prezentare video despre programul E-Motional si despre situatia dansului contemporan din Romania. Prezentarea a fost gazduita de Centrul Coregrafic Dansarena Nord si a fost deschisa artistilor aflati in rezidenta la Dansarena Nord precum si celor doua organizatii de dans din Hammerfest.

La intoarcerea in tara, in data de 10 martie, Cosmin Manolescu va sustine o prezentare deschisa publicului despre rezultatele vizitei profesionale în Norvegia si posibilitatile de colaborare cu scena culturala norvegiana in data de 10 martie, ora 19:00 ZonaD. Detalii la contact@e-motional.eu.

Calatoria de explorare in Norvegia a fost realizata cu sprijinul financiar al Mecanismului financiar SEE 2009-2014, in cadrul programului „Promovarea Diversitatii în Cultura si Arta în cadrul Patrimoniului Cultural European. Fondul pentru Relatii Bilaterale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *