Se cauta traineri pentru proiectul “Sustine cultura in educatie”

sce_F5_worked ZonaD/ Fundatia Gabriela Tudor este partener al proiectului “Sustine cultura in educatie”, derulat de Asociatia MetruCub in perioada octombrie 2014 – aprilie 2016, o continuare a intilnirilor Cultura in educatie care au fost gazduite la ZonaD anii trecuti. “Sustine cultura in educatie” este un proiect necesar si care va aduce o contributie importanta in acest domeniu, este pentru toti cei care cred in rolul educatiei artistice atit in dezvoltarea copiilor, cit si a scenei culturale, care sint activi in domeniu, care vor sa isi imbunatateasca practicile si sa intre in contact cu altii ca ei, dar si pentru nivelul scolar, invatatori, profesori si toti partenerii care pot facilita realizarea unor proiecte relevante in aceasta zona. prima strigare este pentru expertii/ trainerii care vor pune umarul la sesiunile de formare ce vor incepe in primavara. Data limita 28 ianuarie, detalii in continuare.

///

Asociația MetruCub – resurse pentru cultură și partenerii Centrul pentru Educație și Formare „Sintagma”, Fundația pentru o societate deschisă, Fundația Gabriela Tudor și UNATC implementează până în aprilie 2016 proiectul Susține cultura în educație, care își propune să sprijine realizarea unor programe culturale cu o dimensiune educațională în România. Vrem să dezvoltăm o rețea de organizații și persoane care sunt implicate în activități culturale în școli și facem acest lucru prin formări dedicate, prin dezbateri și o platformă online unde vom promova resurse educaționale disponibile gratuit pentru această comunitate profesională.

Pentru formări, avem nevoie de colaboratori.

Invităm profesioniștii cu experiență din domeniul culturii și al educației să se înscrie până pe 28 ianuarie 2015, prin trimiterea ofertelor urmărind cerințele precizate în documentația de atribuire din dreptul fiecărui profil de formator.

Despre formări:

Perioada: martie – decembrie 2015;
Număr: 10 formări: 4 formări dedicate artiștilor și altor profesioniști din domeniul culturii, 4 formări dedicate profesorilor-cadre didactice din învățământul preuniversitar, 2 formări dedicate managementului proiectelor de cooperare cultură-educație;
Durata: 2 zile (12 ore în total) / formare;
Fiecare sesiune de formare va fi condusă de un formator principal, însoțit de un invitat practician și un membru al echipei de organizare;
Participanți: 20 participanți/formare;
Loc de desfășurare: București;
Oportunitatea pentru participanți de a se înscrie la formări va fi lansată în martie 2015.

Profil și documentație de achiziție competitivă simplificată:
2 formatori dedicați grupului țintă artiști și alți profesioniști din domeniul culturii responsabili de dezvoltarea a 3 sesiuni de formare (2 zile,12 ore de formare) și consultanță oferită online participanților timp de o lună de la finalizarea formării.
Plata: 4140-4840 lei brut / formator cu contract convenție civilă de prestări servicii.

2 formatori dedicați grupului țintă profesori-cadre didactice din învățământul preuniversitar responsabili de dezvoltarea a 3 sesiuni de formare (2 zile,12 ore de formare) și consultanță oferită online participanților timp de o lună de la finalizarea formării.
Plata: 4140-4840 lei brut / formator cu contract convenție civilă de prestări servicii

4 formatori cu practică în domeniul educației, valorificând arta sau patrimoniul ca instrument educațional responsabili de furnizarea a 3 ore de formare în cadrul unei sesiuni de formare, colectarea feed-backului din partea cursanților și participare activă la realizarea unei întâlniri de networking profesional, care va fi organizată separat în cadrul proiectului, cu frecvență lunară.
Plata: 750-850 lei brut / formator cu contract convenție civilă de prestări servicii.

4 formatori cu practică în domeniul culturii cu o dimensiune educațională responsabili de furnizarea a 3 ore de formare în cadrul unei sesiuni de formare şi colectarea feed-backului din partea cursanților și participare activă la realizarea unei întâlniri de networking profesional, care va fi organizată separat în cadrul proiectului, cu frecvență lunară.
Plata: 750-850 lei brut / formator cu contract convenție civilă de prestări servicii

Termenul limită pentru depunerea ofertelor (prin poștă, serviciu de curierat rapid sau direct la sediul MetruCub din

Pentru mai multe informații consultați documentația de atribuire pe site-ul www.m3culture.ro.

Pentru clarificări: Alina Vlasă, alina.vlasa@m3culture.ro, mobil: 0730.130.551

Prezentarea proiectului Susține Cultura în educație poate fi consultată pe site-ul www.m3culture.ro.

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014.
www.eeagrants.org ; www.fondong.fdsc.ro
Editorul materialului: Asociația MetruCub – resurse pentru cultură
Data publicării: Decembrie 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *