Spectacolul [Fragil] de Cosmin Manolescu în turneu

foto Daniela Pălimariu

foto Daniela Pălimariu

Luxemburg, 3 iunie, 19:00 [TROIS C-L, Banannefabrik]
Cluj, 9 iunie, 20:00 [Fabrica de pensule]
București,12 iunie, 20:00 [partea 1, locație secretă]
București, 13 iunie, 19:30 [partea 2, CNDB]
Riga, 18-19 iunie [locație secretă & Betanovuss]

Joc performativ inspirat din viețile noastre, Tino Sehgal, Christian Boltanski, Lewis Carroll și mulți alții

După avanpremiera din 2014, coproducția [Fragil] de Cosmin Manolescu, cu Giselda Ranieri, Tanja Andreeva, Cosmin Manolescu, pleacă în turneu în cadrul E-Motional, urmînd a avea premiera în luna iunie la Luxemburg, Cluj, București și Riga.

[Fragil] este un spectacol - călătorie emoțională care te poartă cu el și rămîne cu tine pentru o vreme. Printr-o incursiune experiențială care alternează diverse planuri și distanțe între artiști și spectatori, piesa invită publicul să pătrundă într-un univers care dezvăluie fragilitatea și vulnerabilitatea vieții noastre cotidiene. [Fragil] este deopotrivă un spectacol de dans, un joc performativ, o instalație coregrafică, o petrecere sau pur și simplu o experiență care lucrează cu multiplicitatea identităților noastre.

Participarea la prima parte a spectacolului, pe 12 iunie, se face exclusiv pe bază de rezervare la adresa fragile@e-motional.eu. Accesul se face pe baza unei donații de minim 50 lei / 10 Euro/ persoană, în ziua spectacolului sau în avans în contul Fundației Gabriela Tudor, RO42BACX0000001137624000 de la UniCredit Tiriac Bank S.A., Agentia Rosetti. Spectatorii cu rezervări confirmate vor primi adresa locației de spectacol cu cîteva zile înainte de reprezentație. Accesul la celelalte spectacole se face pe bază de bilet pus în vînzare de partenerii locali ai evenimentului.

> 9 iunie, Cluj, Fabrica de Pensule: http://goo.gl/forms/mHtFu3uynd
>13 iunie, București, CNDB: https://www.tomtix.ro/564

Turneul este organizat în cadrul programului „E-Motional: rethinking dance”. Proiect realizat cu sprijinul programului Cultura al Uniunii Europene. Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și Institutul Cultural Român. Parteneri: Centrul Național al Dansului București, TROIS C-L, Luxemburg, Fabrica de Pensule, Time to Dance Festival, Riga. Cu sprijinul donatorilor din cadrul campaniei “E-Motional: ultimul apel”.

[Fragil]
un spectacol de: Cosmin Manolescu
creat în colaborare cu și interpretat de: Giselda Ranieri (IT), Tanja Andreeva (NO), Cosmin Manolescu(RO)
producător: Ștefania Ferchedău
producător asociat: Laura Orlescu
design lumini: Cosmin Manolescu
creat cu sprijinul: programul Cultura al UE, Administrația Fondului Cultural Național, Programul cultural București 555 al ARCUB, Bursă Fundația Bogliasco (SUA/ Italia)
parteneri: Centre de Création Chorégraphique Luxembourgeois – TROIS C-L, Association of Professional Dance Choreographers of Latvia, Fabrica de Movimentos
turneu realizat cu sprijinul: Administrația Fondului Cultural Național, Institutul Cultural Român, Centrul Național al Dansului, Fabrica de Pensule, și donatorii campaniei “E-Motional: ultimul apel”

Vizionați trailerul spectacolului:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *