Atelier. Culorile corpului: fragilitate si vulnerabilitate

atelier_martieatelier performativ experimental condus de coregraful Cosmin Manolescu
5 – 7 martie, 19.00 – 21.30 / 8 martie, 14.00 – 20.00 @ ZonaD

(str. Iulia Hasdeu nr. 3, Bucuresti)

In continuarea atelierului despre intimitate din vara 2013, Cosmin Manolescu propune publicului interesat si artistilor un atelier experimental avand ca tema de cercetare corpul in miscare cu diversele lui fragilitati si vulnerabilitati. Atelierul, desfasurat la ZonaD, urmareste sa lucreze cu temele propuse pornind de la identitatea si experientele de viata ale participantilor asa cum se fac ele simtite in corp si in miscarile acestuia. Metodele de lucru vor include tehnici de miscare inspirate din dansul japonez butoh si contact-improvizatie, masajul, lucrul cu ochii inchisi, intre altele.

Participarea la atelier se va face pe baza unui tandem, fiecare participant fiind invitat sa aduca la acest atelier un prieten/coleg/partener, de preferinta de sex opus. Donatia de participare este de 140 lei/persoana, pentru persoana invitata atelierul fiind oferit gratuit. Atelierul se va incheia cu o petrecere performativa deschisa publicului larg in data de 8 martie, ora 19.00. Inscrierile se fac la adresa serial.paradise@artsf.ro pe baza unui mesaj de interes care trebuie sa cuprinda cateva informatii succinte despre fiecare pereche participanta, alaturi de mentiunea unui film/ cantec/ fotografii, despre care considera ca ii reprezinta sau spun ceva despre ei. In masura posibilului, celor care sunt interesati sa participe dar nu au un partner le vom propune o alta persoana in aceeasi situatie. Numarul de locuri este limitat la 12 persoane, participantii la atelierul despre intimitate avand prioritate la inscriere.

Atelierul initiat de Cosmin Manolescu & Paradis Serial face parte din calendarul de cursuri si ateliere al studioului ZonaD derulat in cadrul proiectului european „E-Motional: rethinking dance”, organizat de Fundatia Gabriela Tudor si sustinut prin programul Cultura al Uniunii Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *