ZonaD Impro feat. Platforma AVmotional

avmotionalJam session cu Cosmin Manolescu si invitatii sai: Dilmana Yordanova, Mihaela Kavdanska, Cristian Iordache, Catalin Cretu si Sorin Paun aka Randomform

21 iunie, orele 19:00
impro @ ZonaD – studio Paradis Serial

Vineri, 21 iunie, reluam la ZonaD (str. Iulia Hasdeu nr. 3) serile de improvizatie conduse de coregraful Cosmin Manolescu, de data asta intr-un format nou, specific Platformei AVmotional.

O echipa de artisti multi-disciplinari te invita sa faci parte dintr-o serie de experiente inedite in care sunt incluse proiectii interactive, video mapping pe corpul uman si sunete electronice generative. Participă Dilmana Yordanova si Mihaela Kavdanska aka KOTKI visuals (concept si live video), Cristian Iordache (programare interactivitate video), Catalin Cretu (programare interactivitate audio si video) si Sorin Paun aka Randomform (live electronics).

In cadrul serii de improvizatie artistii invitati propun spre testare si realizare trei proiecte interactive video-corporale din portofoliul lor dar si multe experimente spontane.

Te provocam sa dansezi, sa investighezi personal posibilitatitle tehnologiei si sa descoperi universul captivant al interactivitatii.

Serile de improvizatie sint deschise dansatorilor si coregrafilor, actorilor sau altor artisti interesati, precum si publicului larg. Programul demareaza cu o incalzire scurta si se va incheie cu o runda de discutii si feedback-uri.

Accesul participantilor se face pe baza sistemului „primul venit, primul servit”, pina la un numar maxim de 20 persoane. Intrarea se face pe baza unei donatii de 20 lei.

Detalii la serial.paradise@artsf.ro sau 0722 322 366.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *