ZonaD Impro. Jam session: editie cu costum sau masca

jam_oct13joi, 24 octombrie, orele 19:00
impro @ ZonaD – studio Paradis Serial

Joi, 24 octombrie, ia-ti un costum special sau o masca in/ cu care te simti bine si vino la ZonaD pentru o editie speciala a serilor de improvizatie. Pentru prima data ZonaD Impro va avea una sau mai multe teme de pornire in jurul carora se va construi improvizatia. Asteptam propuneri pentru playlistul serii si teme la serial.paradise@artsf.ro. Celor interesati, coregraful Cosmin Manolescu le poate propune niste costume si masti care sint dispobile la ZonaD. Editie limitata!

Te provocam sa te simti bine alaturi de noi. Seara face parte din campania Make Dance Happen, dedicata stringerii de donatii pentru continuarea spatiului ZonaD in 2014 si reprezinta deopotriva un cadou pentru donatorii care au contribuit deja cu sume peste 25 de Euro. Automat, participantii noi care contribuie cu donatia sugerata a serii – 30 de lei – vor deveni Prieteni ZonaD, urmind a fi mentionati in pagina dedicata donatorilor pe blogul nostru http://zonadstudio.wordpress.com/funders/

Serile de improvizatie sint deschise dansatorilor si coregrafilor, actorilor sau altor artisti interesati, precum si publicului larg. Programul demareaza cu o incalzire scurta si se va incheie cu o runda de discutii si feedback-uri.

Detalii la serial.paradise@artsf.ro sau 0722 322 366.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *