Artist & manager in residence @ ZonaD

20 ianuarie – 14 februarie
rezidente @ ZonaD – studio Paradis Serial

In urma succesului campaniei de donatii Make Dance Happen in sprijinul studioului ZonaD de la sfirsitul lui 2013, am decis sa acordam la inceput de an doua rezidente speciale – pentru un artist, Madalina Dan, si pentru un manager, Raluca Pop -, care sa beneficieze de spatiu pentru dezvoltarea proiectelor personale – repetitii, intilnirii de lucru, evenimente cu public, ateliere.

Madalina Dan va lucra pe durata rezidentei la un nou spectacol impreuna cu Ruxandra Stanciu, Alina Lungu, Nicoleta Enache, Smaranda Gabudeanu, Melania Macesanu, Ruxandra Mihaela Enache, Cristina Lilienfeld, Andreea David, participante in 2013 la atelierul de improvizatie si performativitate tinut in cadrul programului „Meet the next generation” la WASP. Madalina va sustine de asemenea un atelier deschis publicului larg (detalii mai jos).

Pentru Raluca Pop ZonaD va fi in aceasta perioada spatiu de lucru si de intilniri pentru activitatea Asociatiei MetruCub – resurse pentru cultura, si pentru diferite evenimente cu public.

Tot gratie fondurilor strinse, ce au fost destinate pentru acoperirea costurilor de chirie in perioada decembrie 2013 – martie 2014, am decis scaderea donatiilor la cursurile si atelierele ZonaD, care devin astfel mai accesibile publicului doritor.

Multumim inca o data pe aceasta cale tuturor donatorilor ZonaD care au contribuit la continuarea spatiului in 2014. Un an excelent si plin de inspiratie tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *