Miscare – vitalitate: atelier Madalina Dan

credit Alex Chelba

credit Alex Chelba

29, 31 ianuarie, 3, 5, 7, 10, 12, 14 februarie, 19:00-21:30
atelier @ ZonaD – studio Paradis Serial

(Bucuresti, str. Iulia Hasdeu nr. 3)

ZonaD gazduieste la inceput de an un nou atelier sustinut de coregrafa Madalina Dan in seria miscare-vitalitate, initiata in 2013. “Mizand pe valentele terapeutice naturale ale dansului si miscarii, atelierul isi propune sa faciliteze un cadru benefic si pozitiv de exprimare, explorare si experimentare prin intermediul corpului in care ponderea va cadea pe placere, voluptate si vitalitate, pe experienta senzoriala, pe stimularea creativitatii si imaginatiei cu ajutorul corpului, pe emotie, pe dezvoltare si cunoastere personala, pe sentimentul de apartenenta la un grup.”

Atelierul propune 8 intilniri deschise tuturor celor interesati sa lucreze cu temele anuntate, pentru o sedinta sau mai multe sau pentru intreaga durata a atelierului, indiferent de experienta in dans contemporan. Inscrierile sint deschise la adresa madalina_d1@yahoo.com.

Donatie: 180 lei / 8 cursuri (2 transe) sau 160 lei/ 8 cursuri (avans la inceputul atelierului) sau 25 lei/ 1 curs. Bonus pentru cine aduce un prieten la atelier: 140 lei/ 8 cursuri sau 20 lei/ 1 curs.

Atelierul face parte din calendarul de cursuri și ateliere al studioului ZonaD derulat în cadrul proiectului european „E-Motional: rethinking dance”, organizat de Fundația Gabriela Tudor și susținut prin programul Cultura al Uniunii Europene. Madalina Dan este in rezidenta la ZonaD in perioada 24 ianuarie – 14 februarie, iar atelierul este programat in cadrul acesteia.

Iata in continuare o serie de reactii ale participantilor la editiile anterioare:

„atelierul miscare-vitalitate-vindecare sau despre redobandirea firescului. Esti nevoit sa-ti constientizezi corpul, senzatiile din el si asta te tine in prezent, te obliga sa ramai in clipa, s-o savurezi cu fiecare milimetru. Esti condus lin, reinveti si redescoperi cum functioneaza corpul tau, te minunezi continuu. Cand mai multe corpuri se misca intr-un spatiu dat, aerul care circula intre ele transmite instant intentiile celorlalti, energia creata te imbie sa fii sincer in gesturi, sa te misti dezinhibat, sa nu gandesti fiecare miscare ci sa-ti lasi intuitia sa te conduca. E fascinant cum se deschid oamenii in acest spatiu. Experienta asta mi-a redat increderea de a ma arunca cu forta cu capul inainte si de a ma bucura de lucrurile si intamplarile care apar, fara sa le cataloghez mental. Lumea se misca si reorganizeaza continuu si e minunat sa curgi odata cu ea.”

“O experienta mai bine de incercat decat de povestit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *