Camera 1306 [I Am Myself] revine cu sezonul 3 la ZonaD

camera13vineri, 8 martie 2013
intre orele 20.00-22.00
spectacol-instalație @ ZonaD – studio Paradis Serial

Spectacolul-instalație “Camera 1306 [I Am Myself]” conceput de Cosmin Manolescu și interpretat împreună cu Catrinel Catană se mută din camera de hotel la ZonaD, pentru o serie specială care deschide sezonul 2013. Presa de specialitate l-a vazut ca pe un spectacol “fantasmă” despre “corpul aflat într-un spatiu privat”, care poate exprima “un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios și cu siguranță, fragil”, și care face apel la “puterea imaginației fiecaruia”.

Spectacolul s-a bucurat de un succes important de public și a fost prezentat în țară la București, Timișoara, Bacău și Alba Iulia, iar în străinătate la festivaluri din Stockholm (Suedia), Plymouth (Marea Britanie) și Riga (Letonia).

Durata spectacolului este de aproximativ 2 ore. Accesul se face exclusiv pe bază de rezervare, numărul de locuri fiind limitat. Taxa de intrare este 30 lei/ persoană și trebuie achitată în avans, cu minim o zi inainte de fiecare spectacol programat, pentru confirmarea rezervării. Detalii și rezervări la serial.paradise@artsf.ro.

Camera 1306 [I Am Myself]
Concept: Cosmin Manolescu
Coregrafie & interpretare: Cosmin Manolescu & Catrinel Catană
Manager: Ștefania Ferchedău
Co-producători: Paradis Serial/ Fundația Gabriela Tudor & Centrul Național al Dansului București
Cu sprijinul: Cullberg Ballet (Stockholm) și Asociatia 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, Centrul de Cultură “George Apostu” din Bacău
Reprezentații 2011-2012 în deplasare susținute de: Administrația Fondului Cultural Național, Institutul Cultural Român Stockholm, Institutul Cultural Român București

SPECTATORII DESPRE CAMERA 1306
Am ieșit cu gândul și senzatia că mai vreau, că o să mai vin cu siguranță și, dacă s-ar fi putut, chiar în seara asta… e autentic, te pune în contact cu tine într-un mod tandru, aș zice, am simțit un fel de tristețe, o nostalgie cu multă înțelegere și tandrete pentru noi ca oameni. (spectator 9 iunie 2012).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *