Corpul Emotional. Atelier condus de Cosmin Manolescu la Brasov

10411098_713570962059870_5379136156671074592_nFundatia Gabriela Tudor si Asociatia KunSTadt organizeaza in perioada 12–15 noiembrie 2014 la Brasov un atelier de dezvoltare personala si dans contemporan condus de coregraful Cosmin Manolescu. Acesta va avea loc la Centrul Multicultural al Universitatii Transilvania (Rectorat).

CORPUL EMOTIONAL
1. Experienta creativ-performativa si de dezvoltare personala. 2. Atelier experimental de miscare si dans contemporan deschis tuturor persoanelor interesate sa-si exploreze corpul si felul in care emotia si miscarea, fie ea fizica sau interioara il influenteaza. 3. Proiectul include sesiuni de lucru si discutii, exercitii senzoriale si masaj, incursiuni performative in spatiul urban, improvizatii si dans. 4. Fiecare zi de atelier cuprinde prezentari de filme de dans si discutii despre dansul contemporan. 5. Atelierul se va finaliza in data de 15 noiembrie cu o prezentare informala deschisa publicului, precum si cu o sesiune de discutii despre experienta celor 4 zile de lucru.

Inscrierea participantilor se face pe baza unui mesaj de interes si a unei biografii/CV, trimise la adresele de email serial.paradise@artsf.ro si office@ kunstadt.ro pina la data de 10 noiembrie 2014. Acceptarea inscrierilor se face pe baza sistemului „primul venit, primul servit”, pina la un numar maxim de 20 de persoane.

Corpul Emotional este un atelier Paradis Serial derulat in cadrul componentei itinerante a programului derulat de studioul ZonaD. Eveniment organizat de Fundatia Gabriela Tudor si Asociatia KunSTadt in cadrul programului european “E-Motional: rethinking dance”, realizat cu sprijunul programului Cultura al Uniunii Europene. Proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *