Cum ne locuim corpul

med_3aprseara de meditație cu Daniela Tunăreanu
joi, 3 aprilie, 19:30-21.30 @ ZonaD
(București, str. Iulia Hașdeu nr. 3)

Suntem fără îndoială mult mai mult decât corpul fizic. Însă călătoria noastră de acum ar fi imposibilă fără acest vehicul fascinant, care ne poartă prin lumea aceasta, oferindu-ne experiențe prețioase. Dar cum locuim în acest corp? Cum îl simțim? Cum îl tratăm? Care este relația pe care o avem cu el? Vă invit la un atelier de reconectare la corpul nostru fizic prin experimentarea modului în care îl locuim cu corpurile noastre subtile.
Dacă la întâlnirea noastră anterioară am experimentat legătura cu pământul, cu lumea fizică prin intermediul centrului energetic de bază, de data aceasta vă invit să explorăm împreună cum ne așezăm în corpurile pe care le locuim.

Meditația, așa cum am experimentat împreună, înseamnă altceva decât să te lupți cu gândurile în poziții incomode. Indiferent că stăm sau ne mișcăm, ceea ce ne propunem să realizăm este o stare de prezență, de atenție, de deschidere și reconectare, dintr-un spațiu interior în care putem permite lucrurilor și oamenilor pur și simplu să fie.

Vom face exerciții energetice, exerciții de mișcare, de vocalizare, de respirație, vizualizare și relaxare, exerciții de percepere a propriului câmp energetic și pe cel al altora, precum și meditații conduse. Vom lucra atât individual, cât și în perechi și în grup, bucurându-ne de forța grupului care ne susține și ne amplifică puterea de manifestare.

Înscrieri: daniela.tunareanu@yahoo.com. Veniți cu haine lejere și cu inima deschisă.

Donație: 20 de lei.

Daniela Tunăreanu este formator și practică tehnici energetice de meditație și vindecare, fiind pasionată de dans contemporan, contact improvisation, scriere, călătorii și DIY. Studiază la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și UNATC în cadrul masteratului de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație. A mai condus la ZonaD două ateliere de scriere creativă și mișcare – “Letters from Your Body” (decembrie 2012 și ianuarie 2014), două ateliere de meditație a câte o lună – “Luna de meditație” și “Martie de meditație” (2013), începând din noiembrie 2013 a condus un atelier de meditație găzduit de studioul ZonaD cu frecvență lunară sau o dată la 3 săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *