Omul ca instrument muzical

med_28apr_inside-instruments-bjorn-ewers-4batelier de meditație și exerciții energetice
cu Daniela Tunăreanu

luni, 28 aprilie, 19:30-21.30 @ ZonaD
(București, str. Iulia Hașdeu nr. 3)

Vă invit să ne deschidem mințile către perceperea existenței noastre prin prisma unui instrument muzical. Să ne imaginăm că întreaga noastră viață este compusă din sunete. Ce fel de sunete aducem în lume? Cum ne simțim în acest rol? Care este menirea noastră în această ‘orchestră’? Vom experimenta cum putem fi mai conștienți, prezenți și activi în muzica pe care o cântăm fără a ne opune curgerii ei, ci susținând-o prin deschidere și atenție.

Atelierul conține momente de împărtășire, exerciții fizice, de vocalizare, respirație, vizualizare și relaxare, precum și o meditație condusă. Ca și până acum, ne vom bucura de forța grupului care ne susține și ne amplifică puterea de manifestare, fiind însă mult mai atenți la aportul noastru personal ca instrumente într-o orchestră.

Înscrieri: daniela.tunareanu@yahoo.com. Veniți cu haine lejere și cu inima deschisă.

Donație: 20 de lei.

Daniela Tunăreanu este formator și practică tehnici energetice de meditație și vindecare, fiind pasionată de dans contemporan, contact improvisation, scriere, călătorii și DIY. Studiază la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și UNATC în cadrul masteratului de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație. A mai condus la ZonaD două ateliere de scriere creativă și mișcare – “Letters from Your Body” (decembrie 2012 și ianuarie 2014), două ateliere de meditație a câte o lună – “Luna de meditație” și “Martie de meditație” (2013), începând din noiembrie 2013 a condus un atelier de meditație găzduit de studioul ZonaD cu frecvență lunară sau o dată la 3 săptămâni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *