Meditație pentru dans/ seară de meditație cu Daniela Tunăreanu

meditatie_novduminică, 24 noiembrie, 17:00-19:00 @ ZonaD – studio Paradis Serial
Bucuresti, str. Iulia Hasdeu nr. 3

O seară specială de meditație în care ne vom bucura de (re)întâlnire, ne vom relaxa, vom respira, ne vom percepe propria energie și energia grupului, vom face exerciții de echilibrare și purificare și o meditație condusă.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail daniela.tunareanu@yahoo.com. Donația sugerată este 30 de lei și prin ea contribuiți la campania “Make dance happen”, întreaga sumă fiind destinată menținerii și funcționării studioului ZonaD și în 2014. Mai multe despre campanie puteți citi aici: http://zonadstudio.wordpress.com/2013/10/23/zonad-trebuie-sa-continue-lasam-campania-make-dance-happen/

Veți avea nevoie de haine lejere și o inimă deschisă.

Daniela Tunăreanu este formator și practică tehnici energetice de meditație și vindecare, fiind pasionată și de dans contemporan, scriere, călătorii și DIY. Studiază la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și UNATC în cadrul masteratului de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație. A mai condus la ZonaD două ateliere de meditație (Luna de meditație și Martie de meditație) și un atelier de scriere creativă și mișcare (Letters from your body).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *