Dans @ ZonaD – curs de dezvoltare personala si dans contemporan

curs_cosmin_mai condus de coregraful Cosmin Manolescu

Vrei sa experimentezi ceva nou? Iti place sa dansezi si sa iti descoperi corpul? Vrei să înțelegi mai bine dansul contemporan? Ai nevoie de o schimbare in viata ta? Vrei sa iti faci prieteni noi si sa te bucuri de energia unui spatiu special in Bucuresti?

Atunci vino din 26 mai la noul modul de cursuri-ateliere de dezvoltare personala si dans contemporan condus de coregraful Cosmin Manolescu la ZonaD – studio Paradis Serial. Cursul se va derula in perioada 26 mai – 21 iunie in 6 sesiuni de lucru. Fiecare intalnire va demara cu o scurta incalzire care va include exercitii de yoga, masaj si tehnici de relaxare si cuprinde un atelier creativ de improvizatie si dans contemporan. Atelierul va fi dezvoltat pe baza ideilor si propunerile venite din partea participantilor.

CÎND
26 mai, 2 & 4 iunie, 19.00-21.00
7 iunie, 12.00-14.00
16 iunie, 19.00-21.00
21 iunie, 12.00-14.00

UNDE
ZonaD – studio Paradis Serial, str. Iulia Hasdeu nr. 3 (intre Calea Griviței – Popa Tatu, langa Hala Matache). Transport public: STAȚIA Calea Griviței la Bd. Dacia: 133,168,226; STAȚIA Popa Tatu la Str. Mircea Vulcănescu: 126,168,178,226,368. Metrou: Gara de Nord (ieșire către Hotel Ibis).

ACCES: Participarea la modulul de dans se va face pe baza de inscriere si plata unei donatii de 120 lei pentru cele 6 cursuri sau 75 lei pentru 3 cursuri.

INFO: serial.paradise@artsf.ro

Cosmin Manolescu este coregraf, performer și director al Fundației Gabriela Tudor. Spectacolele sale au fost prezentate la București, New York, Paris, Lyon, Roma, Dublin, Porto, Amsterdam, Beirut, Riga etc. Din 1998 a condus ateliere de dans pentru copii, actori, profesioniști ai dansului și public larg la București, Cluj-Napoca, Sfântu-Gheorghe, Uzes, Istanbul, Stockholm, și a participat în diverse proiecte internaționale de cercetare artistică la Berlin, Lisabona, Paris, Potsdam etc. În cei peste 15 ani de activitate profesională a organizat aproximativ 100 de proiecte culturale și a avut un rol important în promovarea și dezvoltarea dansului contemporan în Romania. Din iulie 2012 este director artistic al spațiului ZonaD – studio Paradis Serial unde organizeaza in mod curent ateliere si cursuri de dans contemporan pentru publicul larg si artisti.

ZonaD – studio Paradis Serial este un spațiu-laborator independent dedicat dansului și artelor contemporane, care încurajează practicile colaborative și cercetarea individuală, mediind și facilitînd în același timp întîlnirea dintre artiști și publicul larg. Seria de ateliere si cursuri din 2014 face parte din calendarul de cursuri si ateliere al studioului ZonaD derulat in cadrul proiectului european „E-Motional: rethinking dance”, organizat de Fundatia Gabriela Tudor si sustinut prin programul Cultura al Uniunii Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *