Reinventează-te cu noi în 2015! Direcționează 2% pentru proiectul E-Motional/ Fundația Gabriela Tudor

2%_2014dată limită: 25 mai 2014

Tu ce vrei să se întîmple cu 2% din impozitul pe care l-ai plătit către stat în 2013? Dacă îți place de noi și vrei să ne susții activitatea în 2015 nu te costă nimic să redirecționezi 2% din impozitul tău către Fundația Gabriela Tudor/ ZonaD.

Sumele colectate din 2% în acest an vor fi folosite pentru continuarea proiectului „E-Motional: rethinking dance” în 2015. Ceea ce înseamnă – noi ateliere și cursuri pentru profesioniști și amatori conduse de coregrafi români și străini, un atelier de scriere performativă, rezidențe de creație și formate cercetare, prezentări de producții și spectacole noi, și un showcase special la închiderea proiectului.

E-Motional promovează ideea de inovație și dorește să inspire noi moduri de a ne reinventa în ceea ce facem, proiectul fiind deschis către toate disciplinele care lucrează cu mișcarea în variile ei forme (dans, teatru, arte vizuale, muzică, noile media, etc.). Te invităm cu această ocazie să te reinventezi alături de noi în 2015.

Descarcă formularele de mai jos completate cu datele noastre și nu lăsa la voia întîmplării încotro merge 2% din impozitul pe care l-ai plătit statului în 2013.

Descarcă FORMULAR 200 (pentru veniturile din alte surse)

Descarcă FORMULAR 230 (pentru veniturile din salarii)

Detalii despre proiectele noastre poți afla urmărind acest blog, vizitînd www.e-motional.eu sau scriindu-ne la contact@e-motional.eu.

Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *