DE INTIMITATE CORPORIS. Atelier/experiment senzorial condus de coregraful Cosmin Manolescu

Credit: http://christian-martin-weiss.com/

Credit: http://christian-martin-weiss.com/

1-4 august @ ZonaD – studio Paradis Serial
(București, str. Iulia Hașdeu nr. 3)

ÍNTIM, -Ă adj. 1. Esențial, profund (într-un lucru, într-o problemă etc.); lăuntric. ♦ (Fig.) Strâns, apropiat. 2. (Despre unele sentimente) Puternic, tare profund. 3. Legat prin prietenie puternică, prin sentimente puternice. // s.m. Prieten bun, de aproape; confident. 4. Care se referă la viața particulară sau familială a cuiva; personal, secret. [< fr. intime, cf. lat. intimus].

DE INTIMITATE CORPORIS – 1. Experiență creativ-performativă și de dezvoltare personală condusă de coregraful Cosmin Manolescu. 2. Atelier experimental de mișcare si dans contemporan deschis tuturor persoanelor interesate să-și exploreze corpul și felul în care mișcarea, fie ea fizică sau interioară îl influențează. 3. Proiectul include sesiuni de lucru și discuții cu ochii închiși, exerciții senzoriale și masaj, incursiuni performative în spațiul urban, improvizații si dans, precum și vizionări de filme propuse de participanți. 5. Atelierul propune ca parte integrantă un party performativ de 14 ore și se va finaliza cu o sesiune de discuții despre experiența celor 4 zile de lucru.

ORAR ATELIER
1-2 august, 19.00 – 22.00
3/4 august, 19.00 – 9.00
4 august, 19.00-22.00

Înscrierea participanților se va face pe baza unei scrisori de interes, a unui link video cu filmul propus spre vizionare și a unei poze în relație cu tema atelierului, trimise la adresa serial.paradise@artsf.ro pînă la data de 30 iulie. Acceptarea înscrierilor se face pe baza sistemului „primul venit, primul servit”, pîna la un număr maxim de 8 persoane. Singura condiție de înscriere este ca doritorii să fie disponibili pentru toate sesiunile de lucru ale atelierului. Taxa de participare pentru cele 4 zile de atelier este de 250 lei și acoperă costurile de chirie ale studioului ZonaD pentru perioada atelierului, materialele de lucru și costurile de masă pe durata experienței performative. Oferta de vară: dacă aduci un prieten plătești 220 lei, dacă aduci un băiat plătești 200 lei.

Atelierul este un proiect Paradis Serial, continuînd seria atelierelor pentru profesioniști și public larg susținute de coregraful Cosmin Manolescu, în cadrul componentei ModulD desfășurată la ZonaD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *