Mișcare – vitalitate – o nouă ediție a atelierului condus de Mădălina Dan

madalina_iulie18, 19, 22, 24, 25, 26 iulie, 19:00 – 21:30
atelier @ ZonaD – studio Paradis Serial

Coregrafa Mădălina Dan susține la ZonaD un nou atelier din seria mișcare-vitalitate începută în luna mai. “Vom încerca să privim mișcarea ca mijloc de vindecare fizică și psihică în afara unor estetici și concepte prefabricate, în care ponderea va cădea pe plăcere, voluptate și vitalitate în mișcare, pe experiență, pe stimularea creativității și imaginației cu ajutorul corpului, pe exprimarea emoțiilor, pe dezvoltare și cunoaștere personală, pe sentimentul de apartenență la un grup.” – spune Mădălina.

Atelierul este deschis tuturor celor interesați să lucreze cu temele anunțate, indiferent de experiența în dans contemporan, și se va desfășura în zilele de 18, 19, 22, 24, 25, 26 iulie de la orele 19.00 la ZonaD – studio Paradis Serial, spațiu administrat de Fundația Gabriela Tudor – București, str. Iulia Hașdeu nr. 3 (între Calea Griviței și Popa Tatu – detalii de acces la http://zonadstudio.wordpress.com/contactlocatie/). Taxa de participare este de 200 lei și se va achita înainte de începerea atelierului. Doritorii se pot înscrie printr-un email de interes asupra temelor propuse la adresa madalina_d1@yahoo.com.

Iată în continuare o serie de reacții ale participanților la atelierul desfășurat în luna mai.

atelierul miscare-vitalitate-vindecare sau despre redobandirea firescului. Esti nevoit sa-ti constientizezi corpul, senzatiile din el si asta te tine in prezent, te obliga sa ramai in clipa, s-o savurezi cu fiecare milimetru. Esti condus lin, reinveti si redescoperi cum functioneaza corpul tau, te minunezi continuu. Cand mai multe corpuri se misca intr-un spatiu dat, aerul care circula intre ele transmite instant intentiile celorlalti, energia creata te imbie sa fii sincer in gesturi, sa te misti dezinhibat, sa nu gandesti fiecare miscare ci sa-ti lasi intuitia sa te conduca. E fascinant cum se deschid oamenii in acest spatiu. Experienta asta mi-a redat increderea de a ma arunca cu forta cu capul inainte si de a ma bucura de lucrurile si intamplarile care apar, fara sa le cataloghez mental. Lumea se misca si reorganizeaza continuu si e minunat sa curgi odata cu ea.”

“O experienta mai bine de incercat decat de povestit!”

Atelierul este gazduit la ZonaD in cadrul programului de cursuri si ateliere ModulD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *