Letters from Your Body 2

letters2_smallUn altfel de atelier de scriere creativă și mișcare, condus de Daniela Tunăreanu

21, 23, 27, 28 ianuarie 2014, 19:00-21:30
atelier @ ZonaD – studio Paradis Serial

(str. Iulia Hasdeu nr. 3)

„Letters from Your Body” este un atelier de explorare a poveștilor corpului. Plecând de la experiența foarte bogată a primei ediții a atelierului, facem un pas mai departe și pătrundem și mai adânc în lumea noastră interioară.

Vom explora corpul ca pe un vehicul miraculos care ne poartă poveștile prin lume, un mecanism incapabil de minciună, o interfață între universul nostru interior și lumea exterioară. Vom acorda o atenție deosebită diferitelor părți ale corpului și vom pătrunde în interiorul lor descoperindu-le povestea. Tot ceea ce am trăit vreodată este purtat și exprimat de trup. Un trup pe care merită să-l onorăm prin descoperire, ascultare, scriere, rostire, mișcare, acceptare.

O călătorie fascinantă în care pornim cu bucurie, curaj și curiozitate, cu dorința de a descoperi, învăța și folosi vocabularul pe care ni-l oferă corpul. Ascultăm șoaptele corpului, îl încurajăm să se manifeste și ne așternem în scris poveștile, visele, amintirile, trăirile care ni se dezvăluie pe piele, în carne, în oase.
Participarea la acest atelier nu este condiționată de participarea la prima ediție a atelierului. Aveți nevoie de haine lejere și instrumente de scris.

Donație: 100 lei. Înscrierile sunt deschise la daniela.tunareanu@yahoo.com.

Atelierul face parte din calendarul de cursuri și ateliere al studioului ZonaD derulat în cadrul proiectului european „E-Motional: rethinking dance”, organizat de Fundația Gabriela Tudor și susținut prin programul Cultura al Uniunii Europene.

Daniela Tunăreanu este formator și practică tehnici energetice de meditație și vindecare. Studiază la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și UNATC în cadrul masteratului de Pedagogii Alternative și Artă Teatrală în Educație. Este licențiată în filologie și are experiență ca traducător și redactor de carte. A urmat numeroase cursuri de pregătire profesională pentru formatori, printre care și NLP pentru profesori la Consiliul Britanic București, dar și un curs de scriere dramatică susținut de dramaturgul Peca Ștefan, precum și ateliere de dans contemporan cu Cosmin Manolescu, Gabriella Maiorino, Cristina Lilienfeld și contact improvisation cu Bernd Knappe.

A mai condus la ZonaD prima ediție a atelierului de scriere creativă și mișcare “Letters from Your Body” (decembrie 2012), două ateliere de meditație a câte o lună – “Luna de meditație” și “Martie de meditație” (2013), iar începînd din noiembrie 2013, conduce un curs lunar de meditație găzduit de studioul ZonaD.

Povestiri publicate: “Long distance letter” – în revista Love Issue, numărul 5 (septembrie 2011): http://love-issue.com/downloads/ // “I Pass Ion” – în revista Love Issue, numărul 6 (martie 2012) – http://love-issue.com/downloads/ // “Orbit de o dragoste mare” în volumul În căutarea lui Ego, de Cătălin Constantin Cuculaș, Editura Ștef, mai 2012 // “Hilde” – în suplimentul digital al Revistei de povestiri (februarie 2013): http://www.revistadepovestiri.ro/wp-content/uploads/2013/02/REVdePOV_nr10suplimentLGBT.pdf#!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *