Want / Need: Rethinking dance (talk/ prezentare)

credit Olga Zitluhina

credit Olga Zitluhina

sîmbata, 15 noiembrie 2014 @ Temps d’Images Festival
15:00, Bar, Fabrica de pensule
cu Ștefania Ferchedău

Want/ Need:. Rethinking este o prezentare despre demersurile de cercetare artistică și co-producție derulate în cadrul programului E-Motional: rethinking dance și al studioului ZonaD din București. Platformă de reflecție, ateliere și dezbateri de istoria și teoria dansului contemporan și performance art-ului, în încercarea de a oferi publicului un context pentru spectacolele care sînt produse sau / și prezentate în România și să contribuie la dezvoltarea unor perspective și discursuri critice cu privire la acestea.

//

An intervention introducing the artistic research and co-production endeavours in the frame of the „E-Motional: rethinking dance” programme and of the ZonaD studio in Bucharest. Reflection platform, workshops and debates on the history and theory of contemporary dance and performance art, in an attempt to offer the audience a context for the performances produced and/or presented in Romania and to contribute t to the development of critical perspectives and discourses in regards to these.

//

Eveniment ZonaD itinerantă, organizat în parteneriat cu Asociația ColectivA, în conexiune cu programul E-Motional: rethinking dance, cu sprijinul programului Cultura al Uniunii Europene. Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

www.e-motional.eu, www.tempsdimages.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *