ZonaD Impro: jam session cu Abator Industries & Cosmin Manolescu

7 februarie, intre 19.00-22.00
jam session @ ZonaD – studio Paradis Serial

invitati: Abator Industries

Serile de improvizatie conduse lunar de Cosmin Manolescu vor avea ca invitati pentru prima data la ZonaD joi seara Abator Industries, un colectiv muzical independent din Bucuresti. Alcatuit din tineri instrumentisti si vocalisti, impartiti in diverse si multiple formule, colectivul prezinta mai multe experiente sonore: de la fusion punk jazz (Loungerie II), pop rock eclectic (Tunesinnaourheads), muzica experimental-electronica (The Shape Of Moombhaton), free form dub (Ualvarin vs. Seibartut), la hip hop experimental (Tyrannosaurus Jazz). Numele Abator Industries este identitatea sub care colectivul realizeaza performance-uri sonore experimentale.

In palmaresul colectivului sunt evenimente de arta contemporana – Bodo la Anexa MNAC, OXIGEN #2 – si live scoring pentru teatru si film mut: Metropolis de Fritz Lang (prezentat la Centrul Ceh din Bucuresti si la Cinema Victoria, Cluj Napoca, in colaborare cu echipa “Casa TIFF”), Nosferatu de F. W. Murnau (prezentat in aer liber, in cadrul proiectului Roaba de Cultura), ”Independenta Romaniei”,1912, cu ocazia centenarul primului lung metraj romanesc, prezentat la Cinemateca Eforie, cu sprijinul Arhivei Nationale de Filme, dar si piesa de teatru Fou Roux, o adaptare dupa Irving Stone despre viata lui Vincent van Gogh.

La acesta sesiune de dans si muzica improvizata vor participa din partea grupului Abator Industries, muzicienii Dan Michiu Dinescu – chitara, Catalin Lungu – chitara/ muzicuta/ trompeta/ percutie preparata, Andrei Bucureci – voce/ spoken word, Andreea Tincea – voce, Doru Boeriu – bass, Cosmin Gabar – tobe si Daniel Iliescu – percutie.

Fiecare aparitie Abator Industries propune o formula de instrumente adaptata concertului/ momentului artistic.

www.soundcloud.com/abator-industries
www.abator-industries.bandcamp.com

Serile de improvizatie de la ZonaD sint deschise dansatorilor si coregrafilor, actorilor sau altor artisti interesati, precum si publicului larg. Programul demareaza cu o incalzire scurta si se incheie cu o runda de discutii si feedback-uri pe marginea experientei fiecarei seri.

>>>>>>

UNDE: ZonaD – studio Paradis Serial, str. Iulia Hașdeu nr. 3 (zona Calea Griviței – Popa Tatu, lîngă Hala Matache, la 7 minute de Calea Victoriei). Transport public: STAȚIA Calea Griviței la Bd. Dacia: 133,168,226; STAȚIA Popa Tatu la Str. Mircea Vulcănescu: 126,168,178,226,368. Metrou: Gara de Nord (ieșire către Hotel Ibis).
ACCES: Nu este necesară înscrierea, accesul participanților urmînd a se face pe baza sistemului „primul venit, primul servit”, pînă la un număr maxim de 20 persoane. Intrare pe baza unei donații obligatorii de 20 lei.
IMPORTANT: ZonaD nu își asumă răspunderea pentru eventualele accidente survenite pe parcursul improvizației, cauzate de neatenția participanților.
INFO: serial.paradise@artsf.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *